Antena 3 CNN Show Un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Declarații tulburătoare făcute de fiica sa. „Fața lui este ca într-un nor și eu nu pot să...”

Un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Declarații tulburătoare făcute de fiica sa. „Fața lui este ca într-un nor și eu nu pot să...”

Un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Declarații tulburătoare făcute de fiica sa. „Fața lui este ca într-un nor și eu nu pot să...”
14 Sep 2016   •   10:50

Astăzi se împlinește azi fix un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, poet, gazetar, pamfletar și, deopotrivă, om politic și om de lume, cu o amprentă aparte. Un om care nu trecea neobservat și care, nici la cele veșnice nu a vrut să treacă neobservat. Lidia Vadim, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a făcut declarații emoționante despre tatăl ei pentru Ziarul Ring.

„A fost un an foarte greu. Parcă abia am clipit anul trecut şi, când am deschis ochii,  ne-am trezit peste un an... fără tata”.

Tânăra mărturisește că-și visează des tatăl. „Am visat o dată că eram într-o clădire, ca într-o biserică, și tata era într-un pat și m-a luat de mână și m-a întrebat despre problemele pe care le avem, despre mama m-a întrebat, despre problemele ei cu inima. Și ne-a spus că trebuie să mergem mai departe. L-am mai visat o dată la Mânăstirea Curtea de Argeș. Și erau mulți preoți acolo, și el era cu sora mea și știu că m-am chinuit și eu să ajung la el, dar, vedeți, în visele mele,  eu niciodată nu-i văd fața lui tata. Fața lui este ca într-un nor și eu nu pot să i-o văd. Apoi, părintele Cărămizaru îl visează foarte des. L-a visat o dată că era pe un vapor și-i spunea tata că așpteaptă musafiri la masă. Nu știu ce am mai visat eu.  De pildă, în cel mai recent vis, se făcea că eram cu tata în mașina lui, iar eu eram în spatele lui. Și el voia să mergem acasă. Și eu i-am spus că o să vadă lumea că el trăiește. Iar el zicea că le va spune că a venit mai devreme ca să rezolve lucrurile și apoi pleacă înapoi”.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor vis vise
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close