Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Criza, bat-o vina! Planul pentru o cursă de noapte în Malaysia, abandonat

Criza, bat-o vina! Planul pentru o cursă de noapte în Malaysia, abandonat

19 Feb 2009   •   21:16
Criza, bat-o vina! Planul pentru o cursă de noapte în Malaysia, abandonat

Organizatorii Marelui Premiu al Malaysiei au anunţat că vor găzdui o cursă ?la amurg?, din sezonul viitor, după ce propunerea pentru o cursă de noapte a fost considerată prea costisitoare. Directorul Circuitului Internaţional de la Sepang, Mokhzani Mahathir, a declarat că boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, şi-a dat acordul ca ora 17:00 locală să fie ora de start a cursei.
Mokhzani a descris costurile pentru a lumina circuitul de la Sepang ca fiind ?prohibitive? în contextul actualei crize economice globale. ?Ne confruntăm cu o recesiune economică, dar oferim pachete atractive şi activităţi menite să capteze interesul spectatorilor?, a declarat Mokhzani, care se aşteaptă la 12.000 de spectatori.
Malaysia a găzduit primul Mare Premiu în 1999, când Eddie Irvine a câştigat pentru Ferrari. În urma unui nou contract în 2008, în care şi-a luat angajamentul de a organiza curse de noapte, Malaysia va fi gazda Formulei 1 până în 2015. Anul trecut, vecina Singapore a găzduit prima cursă de noapte a Marelui Circ, în timp ce Dubai va debuta anul acesta.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close