Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Formula 1: Spărgătoarea de "grevă" Williams, dată afară din asociaţia echipelor

Formula 1: Spărgătoarea de "grevă" Williams, dată afară din asociaţia echipelor

Formula 1: Spărgătoarea de "grevă" Williams, dată afară din asociaţia echipelor
Sursa foto: frank williams
27 Mai 2009   •   19:46

Tot mai multe echipe de Formula 1 au anunţat că nu intenţionează să se înscrie în sezonul viitor al "Marelui Circ" din cauza măsurilor impuse de şeful FIA, Max Mosley. Echipe ca Ferrari, Red Bull, Renault şi Toyota nu s-au înscris pentru sezonu 2010, dar Williams a refuzat să se înscrie în acest trend şi echipa a fost, astfel, dată afară din asociaţia echipelor, Fota.
"Decizia Fota (Asociaţia Echipelor de Formula 1) este regretabilă dar este şi de înţeles", a recunoscut boss-ul echipei, Frank Williams, potrivit BBC.
Echipa britanică a considerat necesar să declare public faptul că va participa şi în 2010 în Formula 1, în ciuda deciziei Federaţiei Internaţionale de Automobilism de a stabili un prag maxim pentru bugetele echipei. Decizia a costat-o, însă, pe Williams locul în Fota, pentru o perioadă care nu poate fi determinată încă.
"Am fost datori faţă de angajaţii noştri, faţă de sponsori şi fani să anunţăm că vom participa şi anul viitor în contextul declaraţiilor de retragere al diverselor echipe", a precizat şi directoriul executiv al Williams, Adam Parr.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1 Ferrari
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close