Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Max Mosley rămâne impasibil: "Cui nu îi convin regulile mele se poate retrage din Formula 1"

Max Mosley rămâne impasibil: "Cui nu îi convin regulile mele se poate retrage din Formula 1"

Max Mosley rămâne impasibil: "Cui nu îi convin regulile mele se poate retrage din Formula 1"
Sursa foto: max mosley
04 Iun 2009   •   16:15

Intransigent până la absurd. Astfel poate fi caracterizat Max Mosley, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA). Mosley le-a mai arătat odată echipelor din Formula 1 cine face regulile. Asociaţia Echipelor din F1 a anunţat deja că acestea se vor înscrie, în cele din urmă, în sezonul viitor al Marelui Circ, acceptând reducerile drastice de buget impuse de FIA.
Mosley îndeamnă echipele care au protestat faţă de decizia FIA de a reduce bugetele să îşi organizeze un campionat propriu sau să accepte toate condiţiile impuse de el. Ferrari, Renault, Red Bull Racing şi Toro Rosso au fost echipele care şi-au anunţat iniţial retragerea din Formula 1.
"Eu le-am spus că în cazul în care vor propriul lor regulament, ar face mai bine să-şi organizeze singuri un campionat. Avem Campionatul Mondial de Formula 1, noi facem regulile în ultimii 60 de ani şi vom continua la fel şi în viitor. Acum avem o dispută şi vom vedea ce se va mai întâmpla", a declarat preşedintele FIA, potrivit Gazzetta dello Sport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FIA Formula 1 Ferrari
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close