Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Sebastien Loeb neagă că ar lăsa WRC pentru Formula 1. "Am o prioritate, raliurile"

Sebastien Loeb neagă că ar lăsa WRC pentru Formula 1. "Am o prioritate, raliurile"

Sebastien Loeb neagă că ar lăsa WRC pentru Formula 1. "Am o prioritate, raliurile"
Sursa foto: sebastien loeb
12 Iul 2009   •   17:55

Cvintuplul campion mondial la raliuri Sebastien Loeb a fost zilele acestea în centrul atenţiei datorită unui zvon cel puţin surprinzător. Ar putea francezul de 35 de ani, vedetă în WRC, să treacă în Formula1 la echipa Toro Rosso? O declaraţie a acestuia le-a dat de înţeles criticilor sportului pe patru roţi că Loeb ar putea să îi vâneze locul la echipă pilotului francez Sebastien Bourdais.
Loeb, însă, campion de patru ori cu echipa Citroen în Campionatul Mondial de Raliuri, a dezminţit că ar dori să schimbe competiţia. Declaraţia sa nu a convins, însă, pe toată lumea.
"Prioritatea mea este Campionatul Mondial de raliuri. Dar ce ar putea răspunde un pilot, când este întrebat dacă ar dori să concureze în Formula 1? Acum, mă gândesc numai la cucerirea unui al şaselea titlu de campion mondial pentru mine şi la cel de-al cincilea pentru echipa mea", a precizat Loeb, conform Mediafax.
Bourdais are locul în echipa Toro Rosso în mare pericol, după ce a obţinut rezultate foarte slabe în acest sezon. Chiar şi duminică, în cursa de la Nurburgring din MP al Germaniei, francezul a abandonat.
"Sunt puţin surprins de felul în care au fost interpretate declaraţiile mele în acest caz. Nu este stilul meu de a anunţa că vizez locul lui Sebastien Bourdais", a declarat Loeb.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: WRC Formula 1
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close