Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto USF1 o vrea pe Danica Patrick ca pilot de Formula 1

USF1 o vrea pe Danica Patrick ca pilot de Formula 1

USF1 o vrea pe Danica Patrick ca pilot de Formula 1
Sursa foto: Danica Patrick
16 Feb 2009   •   17:13

Noua echipă de Formula 1, USF1, speră să intre în Marele Circ în 2010 cu sexoasa Danica Patrick ca unul dintre piloţi. Patrick este unul dintre cei mai populari piloţi din IndyCar şi ar oferi echipei USF1 un mare avantaj în scopul de a atrage sponsori noi.
USF1 îşi va anunţa intenţiile pe 24 februarie şi se va stabili la Charlotte. Pe lista piloţilor se află mai multe nume, însă Danica Patrick este cu siguranţă cea mai dorită de noua echipă. ?Este grozavă şi este ca un magnet pentru presă?, a declarat directorul tehnic al USF1, Ken Anderson, pentru Associated Press, într-un interviu telefonic.
?Nu ştiu dacă este ceva ce îşi doreşte şi ea, dar cu siguranţă am fi încântaţi să testeze un monopost pentru noi. Preşedintele Indianapolis Motor Speedway, Tony George, s-ar enerva probabil foarte rău pe noi dacă o vom atrage, dar rămâne de văzut?, a mai spus Anderson.
Alţi piloţi despre care s-a zvonit că vor face parte din echipa USF1 sunt fostul pilot de la Toro Rosso, Scott Speed, dar şi fiul fostului pilot de Formula 1 Derek Daly, Conor Daly.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close