Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Villeneuve, la 38 de ani: Sunt prea tânăr ca să nu mai revin în Formula 1

Villeneuve, la 38 de ani: Sunt prea tânăr ca să nu mai revin în Formula 1

Villeneuve, la 38 de ani: Sunt prea tânăr ca să nu mai revin în Formula 1
01 Iul 2009   •   15:23

Fostul campion al Formulei 1, Jacques Villeneuve a punctat că este "prea tânăr" ca să recunoască faptul că vremea lui în Marele Circ s-a dus deja. Canadianul a adăugat că pasiunea sa pentru sport nu a dispărut în cei trei ani în care a stat departe de Formula 1.
Villeneuve a părăsit F1 cu coada între picioare la mijlocul sezonului 2006, după ce s-a despărţit de BMW Sauber, în urma unor rezultate slabe şi numeroase accidente. Bavarezii l-au înlocuit cu Robert Kubica, pilot de teste pe atunci, înaintea Marelui Premiu al Ungariei. De atunci, fiul legendarului Gilles Villeneuve a avut apariţii sporadice, cele mai notabile fiind pentru Peugeot, la cursa de 24 de ore de la Le Mans, în 2007 şi 2008.
Acum, Villeneuve a lăsat să se înţeleagă că doreşte să revină pe circuit la cel mai înalt nivel. Câştigător al 11 Mari Premii, canadianul îşi doreşte să ocupe unul din cele două locuri la echipa nou-intrată în Marele Circ, USF1, începând din 2010, sugerând că este mai bun decât orice alt candidat din SUA. "Sunt încă prea tânăr ca să mă opresc, mai ales că îmi doresc să revin pe circuit. Pasiunea este la fel de mare", a declarat pilotul de 38 de ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close