Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Asesoft Ploieşti a ratat calificarea în grupele FIBA Eurocup Challenge

Asesoft Ploieşti a ratat calificarea în grupele FIBA Eurocup Challenge

Asesoft Ploieşti a ratat calificarea în grupele FIBA Eurocup Challenge
12 Noi 2008   •   00:15

Chiar dacă a învins formaţi SAOS Hyeres Touloun cu scorul de 77-67, în manşa secundă din turul 2 preliminar, campioana României, Asesoft Ploieşti a ratat calificarea în grupele FIBA Eurocup Challenge. Asesoft avea nevoie de o victorie la 27 de puncte diferenţă, după ce Toulon învinsese cu 103-77 în partida tur.
Punctele formaţiei Asesoft au fost marcate de Hargrove (20), Cepulis (12), Osmokrovic (11), Jones (10), Burlacu (9), Căruţaşu (7), Griffith (6) şi Curtis (2). De partea cealaltă, principalii marcatori ai echipei franceze au fost Masingue (17), Draper (16), Tuker (12), Pierce (7), Sonko (3) şi Milling (2).
Iată ce au declarat cei doi antrenori, conform site-ului oficial al echipei Asesoft:
Alain Weisz, antrenor Toulon
?Ne-am bucurat pentru victoria din tur, obţinută chiar şi fără căpitanul nostru, Perincic. Noi am venit în România ca să ne apărăm, pentru că ştiam foarte bine echipa Asesoft. Vreau să-i felicit pe adversari pentru felul în care au jucat şi cred că dacă această dublă manşă s-ar disputa din nou, CSU ar câştiga. Ne-a fost teamă de Asesoft, mai ales după ce a trecut de Spartak. Trebuie să-i remarc pe Griffith, Cepulis, Burlacu şi Hargrove, care au jucat foarte bine astăzi. Aveţi o echipă competitivă şi un public fantastic?.
Vladimir Arnautovic, antrenor Asesoft
?Am fost aproape de calificare, dar asta nu contează în baschet. Dacă Burlacu şi Cepulis ar fi prins o zi mai bună, poate am fi reuşit minunea. Poate îmi reproşez că nu l-am folosit pe Wheeler, dar l-am simţit montat pe Osmokrovic, iar lucrurile au mers bine cu el în teren. Vreau să-i felicit pe adversari, dar în primul rând îmi felicit jucătorii pentru efort şi mulţumim publicului pentru atmosferă?.
Antena3.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close