Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Un nou baschetbalist american va evolua la U-Mobitelco Cluj

Un nou baschetbalist american va evolua la U-Mobitelco Cluj

Un nou baschetbalist american va evolua la U-Mobitelco Cluj
13 Noi 2008   •   14:48

Americanul Steve Rich este noul pivot al echipei de baschet masculin U-Mobitelco Cluj. Rich este un jucator cu experienta, in varsta de 36 de ani, 2.08 metri inaltime si 118 kilograme si va fi testat cateva zile de antrenorul Tab Baldwin. Conform agentiei care il reprezinta a evoluat, dupa incheierea Colegiului Miami, in 1996, la echipe din Austria, Argentina, Spania Porto Rico, Finlanda, Letonia. Ultima data a jucat la Slovintegra Levice (Slovacia), dar cele mai mari succese le-a inregistrat cu formatii din Letonia, cu care a jucat in Liga Baltica.
Americanul s-a declarat încântat de primirea oficialilor din Cluj-Napoca: ?Am preferat să rup contractul în Slovacia, iar dacă agentul meu mi-a spus că aici e locul în care merită să vin, am venit. E prima dată, în toată cariera mea, când întâlnesc un antrenor american în Europa şi mă încântă mult şi acest fapt. Sper să conving că merit să rămân şi să ajut echipa", a spus jucătorul, care a evoluat, după încheierea Colegiului Miami, în 1996, la echipe din Austria, Argentina, Spania, Puerto Rico, Finlanda, Letonia.
Echipa clujeană a fost nevoită să recurgă la acest transfer, după ce ambii pivoţi din lot, sârbul Aleksandar Glintic şi americanul Mike Kinsella s-au accidentat.
?Din ce este disponibil la aceasta ora pe piata transferurilor, Rich pare cea mai buna solutie pentru noi. Daca va face fata campionatului nostru, va ramane probabil si in continuare la echipa, adica dupa pauza de iarna. Acum, profitam de inlocuirea de jucator la care avem dreptul?, a declarat presedintele executiv al clubului, Mircea Cristescu.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close