Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Viespile din New Orleans, câştigătoare la Phoenix: Suns ? Hornets 95-108 (VIDEO)

Viespile din New Orleans, câştigătoare la Phoenix: Suns ? Hornets 95-108 (VIDEO)

Viespile din New Orleans, câştigătoare la Phoenix: Suns ? Hornets 95-108 (VIDEO)
31 Oct 2008   •   16:46

Noul transfer al celor de la New Orleans Hornets, James Posey, a marcat trei coşuri cruciale de trei puncte în ultimul sfert de joc al întâlnirii cu Phoenix Suns, câştigată de ?viespi? cu 108-95. Veteranul a fost achiziţionat ca agent liber în pauza competiţională de la campioana NBA Boston Celtics şi a adus un plus în defensiva, dar şi în ofensiva celor din New Orleans.
Morris Peterson a condus la număr de puncte marcate, cu 21 de puncte, în timp ce Chris Paul şi Peja Stojakovic au adăugat câte 20 de puncte fiecare, pentru a oferit a doua victorie consecutivă pentru Hornets. De partea cealaltă, Steve Nash a marcat 24 de puncte, în timp ce Amare Stoudemire a avut 21 şi 12 recuperări pentru Phoenix, care are o victorie şi o înfrângere în acest sezon.
Fiind conduşi mai toată partida, Suns s-au apropiat la 80-83 cu şapte minute înainte de final, înainte ca Posey să se evidenţieze de la linia de trei puncte.
Rezumatul zilei de joi, 30 octombrie

În alte două partide disputate joi în campionatul nord-american de baschet masculin, Cleveland Cavaliers a învins Charlotte Bobcats cu 96-79, în timp ce Houston Rockets, cu Yao Ming în teren, s-a impus cu 112-102 la Dallas Mavericks.
Cele mai spectaculoase 10 faze ale zilei, 30 octombrie

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Phoenix Suns Dallas Mavericks
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close