Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Emoţii la JO de la Vancouver. Violeta Strămăturaru, spitalizată după ce a lovit un zid

Emoţii la JO de la Vancouver. Violeta Strămăturaru, spitalizată după ce a lovit un zid

Emoţii la JO de la Vancouver. Violeta Strămăturaru, spitalizată după ce a lovit un zid
Sursa foto: violeta stramaturaru
12 Feb 2010   •   08:54

Violeta Strămăturaru, concurentă în proba de sanie de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver, a fost dusă joi la spital după ce a lovit violent un zid în timpul unui antrenament. Incidentul, produs la Whistler, nu a dus totuşi la o rănire gravă a româncei, care a fost dusă la spital din precauţie.
În vârstă de doar 21 de ani, Violeta Strămăturaru este una dintre cele 29 de speranţe duse de sportul românesc la Vancouver. Începutul Jocurilor Olimpice nu este, însă, deloc uşor pentru sportiva noastră. A lovit de mai multe ori zidul în antrenamente, ultima oară foarte puternic. De această dată nu a mai putut continua şi, pentru a se asigura că nu a păţit nimic, s-a dus la spital pentru un control.
"Nu este nimic serios, am dus-o la spital ca măsură de precauţie", a declarat Alexandru Epuran, purtătorul de cuvânt al echipei României, pentru Mediafax.
Violeta Strămăturaru, care ocupă locul 32 în clasamentul mondial cu 65 de puncte, va participa pe 15 februarie la proba individuala de sanie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sanie spital
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close