Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Jo Jo Dan, montat pentru meciul care-l poate trimite în elita WBC

Jo Jo Dan, montat pentru meciul care-l poate trimite în elita WBC

Jo Jo Dan, montat pentru meciul care-l poate trimite în elita WBC
17 Dec 2008   •   18:14

Ion Ionuţ (alias Jo Jo Dan) este decis ca Ploieşti să fie locul în care el să între în lumea bună a boxului. Pugilistul a declarat pentru Mediafax, într-o conferinţă de presă din oraşul în care se va desfăşura partida.
Fostă tânără speranţă a boxului românesc, Jo Jo Dan este deja de patru ani profesionist şi are ocazia să le calce pe urme lui Leonard Doroftei şi Lucian Bute. Primul pas este câştigarea meciului cu mexicanul Miguel Casillas, fapt ce l-ar propulsa între primii 7-8 boxeri ai categoriei super-uşoare în versiunea WBC.
Boxerul a adăugat: ? Sper să vedeţi un spectacol. Am încredere în mine, mai ales că boxez în oraşul campionilor, Ploieşti. Pentru mine primul adversar de care voi trece va fi cântarul. Am două kilograme în plus, dar până la cântarul oficial totul va fi bine. Prezenţa lui Bute la meci va fi un atu important pentru mine.?
Misiunea lui nu va fi uşoară, în condiţiile în care Miguel Casillas declară că a venit în România pentru a-i administra lui Dan o bătaie cu atât mai dureroasă, cu cât va fi în faţa propriului public. Chiar şi o victorie nu este, pentru român, decât un pas intermediar pentru a putea lupta în viitor pentru câştigarea centurii supreme din WBC.
Dan poate miza pe un public numeros şi înfierbântat, deoarece intrarea la Gala ?Invincibilii 3?, care va găzdui meciul, va si gratuită, un cadou făcut de către organizatori ploieştenilor. Evenimentul are loc vineri, de la ora 20:30, la Sala Sporturilor Olimpia. La gală, pe lângă Jo Jo Dan, care va lupta în main-event, vor mai apărea Viorel Simion (împotriva ungurului Zolt Nagy), Bogdan Dinu (cu americanul James Oscar Pratt Jr.), Sorin ?Pantera? Tănăsie (cu spaniolul Juan Garcia Martin) şi Lucian Bot (în compania ungurului Viktor Szalai).
Melodia pe care boxerul de 27 de ani va intra în ring este ?Frate pentru frate? cântată de formaţia Codul Penal.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: box Ploiești
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close