Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute a primit în premiu de la Primăria Galaţi un apartament pe faleza Dunării

Lucian Bute a primit în premiu de la Primăria Galaţi un apartament pe faleza Dunării

Lucian Bute a primit în premiu de la Primăria Galaţi un apartament pe faleza Dunării
Sursa foto: lucian bute
21 Mar 2009   •   16:30

Recent întors în ţară pentru a petrece timp cu familia după victoria din partida cu de pe 14 martie cu Fulgencio Zuniga, Lucian Bute a primit în cadou, sâmbătă, un apartament cu trei camere de la Primăria Galaţi, promis încă din 2007. De când este în ţară, pugilistul a fost deja prezent la partida dintre Oţelul Galaţi şi HC Larvik din Cupa Cupelor la handbal feminin şi şi-a anunţat prezenţa şi la meciul echipei naţionale de fotbal cu Serbia, de la Constanţa, de sâmbăta viitoare.
Campionul mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, originar din localitatea gălăţeană Pechea, a primit de la autorităţile locale un apartament de 120 de metri pătraţi, evaluat în 2007 la 150.000 de euro pe faleza Dunării, într-un bloc abia contruit. Primăria a plătit jumătate din "cadou", în timp ce firma de construcţii a suportat celelalte 50 de procente, potrivit Mediafax.
După ce a primit cheile de la noul său apartament, Lucian a asistat la partida de sferturile de finală ale Cupei Cupelor la handbal feminin, pierdut de echipa gazdă cu 22-28 în faţa oaspetelor din Norvegia, care se impuseseră şi în tur cu scorul de 26-22. Româncele au ratat calificarea în penultimul act al competiţiei.
"Mă bucur că am putut să fiu lângă echipa de fete, însă îmi pare rău că nu au reuşit calificarea. Pe 28 martie voi fi prezent la Constanţa, pentru a urmări meciul România - Serbia, din preliminariile Cupei Mondiale, şi sper într-un succes al tricolorilor", a declarat Bute.
Boxerul se uită şi la meciurile din Liga 1 la fotbal, dintre care spune că nu ar vrea să câştige Dinamo titlul în cele din urmă:
"În fruntea clasamentului sunt mai multe echipe de valoare egală. Deşi Dinamo are un mic avantaj, campionatul nu este jucat. Deşi am boxat pentru Dinamo şi am prieteni printre fotbaliştii de la gruparea bucureşteană, nu pot spune că Dinamo este favorita mea la câştigarea titlului", completat Lucian Bute.
Gălăţeanul şi-a apărat, în această lună, centura cu diamante pentru a treia oară, după ce o cucerise în prealabil în octombrie 2007 în faţa lui Alejandro Berrio.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close