Antena 3 CNN Sport Andy Murray, confirmat pozitiv pentru coronavirus înainte de Australian Open

Andy Murray, confirmat pozitiv pentru coronavirus înainte de Australian Open

Campion de cinci ori la Australian Open, Andy Murray ar putea să rateze acum marele turneu, după ce a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus, potrivit BBC Sports. Murray, în vârstă de 33 de ani, urma să plece spre Melbourne cu un zbor charter, dar va trebui să intre în izolare în locuița sa de la Londra.

Andy Murray, confirmat pozitiv pentru coronavirus înainte de Australian Open
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    14 Ian 2021   •   18:20

Andy Murray se simte bine și este încă optimis că i se va permite să călătorească la o dată ulterioară sptre Australia, urmând să concureze așa cum era planificat. Murray s-a retras săptămâna trecută de la turneul ATP de la Delray Beach.

Australian Open va începe pe 8 februarie la Melbourne Park, cu trei săptămâni mai târziu decât de obicei, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Mediafax.

Sportivii trebuie să prezinte rezultate negative înainte de a lua spre Australia unul din cele 15 avioane închiriate de organizatorii turneului și care vor opera cu o capacitate de 25%.

Odată ajunși, vor trebui să treacă o serie de teste și să stea în carantină 14 zile în Melbourne, înainte de Grand Slam.

Andy Murray a jucat ultima oară la Australian Open în 2019, ediție pe care mult timp a considerat-o ca fiind ultima din cariera sa de profesionist, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat.

×
Subiecte în articol: Andy Murray COVID-19
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close