Antena 3 CNN Sport Fotbal extern 6-6, poartă-n Scoţia. Motherwell şi Hibernian au făcut spectacol în penultima etapă de campionat (VIDEO)

6-6, poartă-n Scoţia. Motherwell şi Hibernian au făcut spectacol în penultima etapă de campionat (VIDEO)

6-6, poartă-n Scoţia. Motherwell şi Hibernian au făcut spectacol în penultima etapă de campionat (VIDEO)
06 Mai 2010   •   13:26

Hibernian părea să încheie o serie de şase înfrângeri cu trei puncte, însă a cedat un avans de patru goluri în faţa echipei gazdă, Motherwell, care a refuzat să piardă calificarea în sezonul viitor al Europa League din cauza unei defensive slabe.

Lukas Jutkiewicz a înscris golul egalizator în minutele de prelungire, finalizând o revenire de la scorul de 2-6, într-un meci care a stabilit un nou record în privinţa numărului de goluri înscrise într-o singură partidă de campionat: 12.

Hibs conducea cu 6-2 la mijlocul reprizei secunde, după un meci haotic în care Colin Nish a înscris un hat-trick, Anthony Stokes a înscris de două ori, iar Derek Riordan a punctat o singură dată.

Coke şi Sutton, care au marcat pentru gazde şi în prima repriză, au reuşit "dubla" în repriza secundă, Hateley punctând şi el pentru a duce scorul a 5-6 în minutul 76. Motherwell a beneficiat apoi de un penalty în minutul 87, însă portarul Smith şi-a reparat greşeala de la fault parând lovitura de pedeapsă. Totuşi, câteva minute mai târziu Jutkiewicz a înscris dintr-un unghi aparent imposibil, din vole.



Motherwell a rămas la un punct în faţa lui Hibernian, înaintea ultimei etape a sezonului, şi se află pe locul patru, cel care garantează calificarea în Europa League. Hibs se află pe locul cinci, cu un avans de trei puncte în faţa celor de la Hearts, şi ar rata calificarea doar în cazul în care Dundee United, formaţia de pe locul trei, ar pierde finala Cupei Scoţiei cu gruparea de ligă secundă Ross County.

În etapa viitoare, Motherwell se deplasează la Rangers, iar Hibernian la Dundee United. Hearts primeşte pe teren propriu vizita celor de la Celtic Glasgow.


Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close