Antena 3 Sport Fotbal extern A cumpărat un club de fotbal cu banii soției și a avut parte de o surpriză. Ce i-a făcut femeia

A cumpărat un club de fotbal cu banii soției și a avut parte de o surpriză. Ce i-a făcut femeia

16 Feb 2018   •   14:54
  A cumpărat un club de fotbal cu banii soției și a avut parte de o surpriză. Ce i-a făcut femeia

Sultanul Sulaiman Al-Fahim are mari probleme cu legea: a fost condamnat la 5 ani de închisoare, din cauză că în 2009 a cumpărat clubul Portsmouth cu 5,6 milioane de euro, bani luați din contul soției.

În momentul în care femeia a descoperit că nu mai are niciun ban în bancă, l-a reclamat pe Al-Fahim, precizând că nu i-a dat niciun fel de autorizație pentru a folosi cele 5,6 milioane de euro din contul ei. Justiția din Emiratele Arabe Unite l-a condamnat la 5 ani de închisoare, pe baza acestei plângeri, scrie Digisport.ro.

Acum în vârstă de 41 de ani, Sultanul Sulaiman Al-Fahim a fost patronul lui Portsmouth timp de numai 6 săptămâni. A preluat clubul în mai 2009, dar investițiile nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor și Portsmouth a avut serioase probleme financiare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close