Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Abel Moreno, alungat de la Steaua, este elogiat de presa spaniolă pentru evoluţiile de la Xerez

Abel Moreno, alungat de la Steaua, este elogiat de presa spaniolă pentru evoluţiile de la Xerez

Abel Moreno, alungat de la Steaua, este elogiat de presa spaniolă pentru evoluţiile de la Xerez
Sursa foto: abel moreno
11 Mai 2009   •   13:00

Fostul mijlocaş din Ghencea, Abel Moreno, şi-a găsit o echipă care îi convine şi face furori în tricoul echipei Deportivo Xerez, cu care a ajuns lider în Segunda Division. Presa din Peninsula Iberică este convinsă că ex-stelistul are un rol esenţial în ascensiunea echipei antrenate de fostul dinamovist Esteban Vigo.
"Xerez, Real Zaragoza, Tenerife şi Rayo Vallecano trebuie să-i mulţumească lui Javier Clemente pentru că antrenorul Murciei din urmă cu un sezon a decis să-i concedieze pe jucători deveniţi între timp piese de bază pentru echipele amintite.", s-a precizat în cotidianul spaniol La Verdad.
"Este vorba despre Abel Moreno, Pignol, Richi şi Jofre. Primul, după o experienţă nefericită la Steaua, a profitat de şansa ivită în iarnă şi a semnat cu Deportivo. Este cheia ascensiunii echipei şi un cadou pe care echipa lui Vigo nu spera să-l primească", completează publicaţia spaniolă.
Steaua l-a luat în vara anului 2008 pe Abel Moreno şi, după ce l-a folosit doar ocazional, i-a reziliat contractul, considerând că jucătorul nu este suficient de valoros pentru a fi în lotul echipei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close