Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adriano a decis că pofta de fotbal vine "mâncând". Brazilianul a semnat cu echipa Flamengo

Adriano a decis că pofta de fotbal vine "mâncând". Brazilianul a semnat cu echipa Flamengo

Adriano a decis că pofta de fotbal vine "mâncând". Brazilianul a semnat cu echipa Flamengo
Sursa foto: adriano
07 Mai 2009   •   19:40

Capriciosul atancat brazilian Adriano a semnat, miercuri, un nou contract de joc cu o echipă din ţara natală, Flamengo Rio de Janeiro. Recent, Adriano fugise de la fosta sa echipă, Internazionale Milano, reclamând o depresie puternică şi faptul că şi-a pierdut plăcerea de a jucat fotbal. Astfel, atacantul se întoarce ca jucător al unei echipe braziliene după ce opt ani de zile a fost legitimat în Europa.
"Putem spune că acum totul este stabilit", a anunţat cu mândrie vicepreşedintele clubului din Rio de Janeiro, potrivit Mediafax, completat şi de preşedintele grupării.
"Totul este aranjat. Am găsit un sponsor care va plăti cea mai mare parte a salariului lui Adriano. Jucătorul va putea fi folosit de firma respectivă pentru operaţiuni de marketing, fără ca noi să fim obligaţi să afişăm vreun logo pe tricourile echipei", a întărit şi preşedintele lui Flamengo, Delair Dumsbrock.
Adriano va trebui să se prezinte la antrenamentele echipei pe 18 mai, întoarcerea sa în sportul care l-a consacrat fiind mult mai rapidă decât era de aşteptat. Fotbalistul de 27 de ani îşi reziliase contractul cu Inter Milano pe 24 august, după ce a refuzat să se întoarcă în Italia după o convocare la echipa naţională a Braziliei. Motivul invocat de fotbalist a fost acela că ar fi dorit să îşi petreacă mai mult timp cu familia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close