Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adriano şi-a anunţat retragerea temporară din fotbal: ?E prea multă presiune în Italia, vreau linişte?

Adriano şi-a anunţat retragerea temporară din fotbal: ?E prea multă presiune în Italia, vreau linişte?

Adriano şi-a anunţat retragerea temporară din fotbal: ?E prea multă presiune în Italia, vreau linişte?
10 Apr 2009   •   12:48

Atacantul lui Inter Milano, Adriano, a organizat o conferinţă la Rio de Janeiro în care a ţinut să lămurească problemele pe care le are şi despre care s-a tot scris. Vârful campioanei Italiei a şocat pe toată lumea în momentul în care a declarat că îşi va lua o pauză de câteva luni şi că nu a fost fericit în Italia.

?Am decis să mă opresc pentru o vreme, deoarece mi-am pierdut pasiunea şi bucuria de a mai juca fotbal. Această pauză ar putea dura o lună, două sau chiar trei. În Italia sunt supus unei mari presiuni şi nu mai doresc să mă întorc acolo. Nu am fost fericit la echipa mea de club. Cred că fiercare are dreptul să fie fericit la locul său de muncă. Aici, în Brazilia, alături de prieteni şi familie, mă simt împlinit, vreau să trăiesc în linişte în ţara mea natală, alături de mama şi de bunica mea?, şi-a explicat internaţionalul brazilian decizia. De asemenea, Adriano a ţinut să precizeze că nu are nicio problemă de sănătate: ?Nu sunt bolnav, aşa cum spun unii, am doar nevoie de linişte. Voi reveni în fotbal atunci când voi simţi din nou bucurie?.



Rămâne de văzut care va fi reacţia conducătorilor lui Inter Milano, luni urmând să aibă loc o întâlnire între reprezentanţii campioanei Italiei şi agentul jucătorului, Gilmar Rinaldi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close