Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Afaceri între ?macaronari? şi ?orezari?: Supercupa Italiei 2009 se va disputa la Beijing

Afaceri între ?macaronari? şi ?orezari?: Supercupa Italiei 2009 se va disputa la Beijing

Afaceri între ?macaronari? şi ?orezari?: Supercupa Italiei 2009 se va disputa la Beijing
17 Feb 2009   •   13:02

Fotbalul italian îşi promovează imaginea pe tărâm asiatic. Lega Calcio a anunţat că meciul de deschidere al sezonului italian de fotbal se va disputa în capitala Chinei, în luna august. Beijing va găzdui Supercupa Italiei, care va avea loc între campioana din Serie A şi câştigătoarea Cupei Italiei din sezonul 2008/2009.
Decizia finală a fost luată după o întâlnire între preşedintele Lega Calcio, Antonio Matarrese, şi reprezentantul Federaţiei de Fotbal de la Beijing, Wang Hui. Toate detaliile vor fi făcute publice într-o conferinţă de presă care va avea lor la sediul Lega Calcio, luna viitoare.
Supercupa Italiei a mai fost disputat în afara peninsulei de trei ori până acum. Washington a găzduit ediţia din 1993, în timp ce partida din 2002 a avut loc la Tripoli. Ultima oară când Supercupa s-a jucat pe tărâm străin a fost în 2003, când gazdă a fost oraşul american New York.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close