Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Află ce echipă va domina Serie A peste câţiva ani :)

Află ce echipă va domina Serie A peste câţiva ani :)

Află ce echipă va domina Serie A peste câţiva ani :)
Sursa foto: Luciano Moggi
30 Iun 2009   •   18:51

Suspendat şase ani din fotbal pentru implicarea sa în scandalul Calciopoli, fostul director de la Juventus, Luciano Moggi, a confirmat zvonurile apărute în presă privind o revenire a sa. Moggi susţine că ajută clubul Bologna, unde are rol de consultant la efectuarea transferurilor.

Moggi doreşte să ghideze clubul spre efectuarea unor investiţii bune pe teren şi spune că ocupă un post neoficial, după ce a fost contactat de Bologna. "Mi-am făcut de treabă, este simplu. Ajut clubul Bologna să găsească noi parteneri de afaceri, pe teren", a spus Moggi pentru Italpress.

Presa din Italia a susţinut că Moggi va cumpăra şi acţiuni la Bologna, pentru a avea o mai mare influenţă, însă acesta a respins zvonurile, spunând că nu este interesat decât pentru un rol de consultant.

Dacă va ajuta echipa şi în afara terenului, putem presupune de pe acum ce echipă va domina Serie A peste câţiva ani, după exemplul Juventus Torino. "Bătrâna Doamnă" a fost retrogradată în Serie B în urma scandalului Calciopoli, Luciano Moggi, director al clubului la vremea respectivă, fiind acuzat că a influenţat rezultatele mai multor partide, atât pe plan intern, cât şi european.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Bologna
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close