Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Amatorii de la Quevilly mai fac o victimă şi ajung în semifinalele Cupei Franţei (VIDEO)

Amatorii de la Quevilly mai fac o victimă şi ajung în semifinalele Cupei Franţei (VIDEO)

Amatorii de la Quevilly mai fac o victimă şi ajung în semifinalele Cupei Franţei (VIDEO)
Sursa foto: quevilly
24 Mar 2010   •   12:49

Echipa franceză de amatori Quevilly a câştigat marţi partida din sferturile de finală ale Cupei Franţei împotriva primei divizionare Boulogne cu scorul de 3-1. Outsiderii din regiunea Normandia s-au descurcat excelent în faţa celor de la Boulogne şi s-au impus cu scorul de 3-1 după 90 de minute de joc. Dominarea gazdelor poate fi descrisă uşor de faptul că după jumătate de oră de joc îşi creaseră deja un avantaj de două goluri. În altă partidă, PSG a eliminat Auxerre după executarea loviturilor de departajare.
Quevilly joacă în liga a patra din Franţa şi este compusă exclusiv din fotbalişti amatori. Cu toate acestea, ei reuşiseră nu de mult să treacă de Rennes cu 1-0 în Cupa Franţei şi să-şi asigure locul în sferturile de finale.
Vezi articolul despre acel meci aici.
Partida de marţi a fost şi mai bună pentru echipa din Normandia. Florian Coquio şi Anthony Laup au dus repede scorul la 2-0, înainte de minutul 30. Boulogne, ameninţată cu retrogradarea în Ligue 1, a recuperat un gol prin Damien Marcq înainte de pauză, dar Abdel Majide Ouahbi a stabilit scorul final în minutul 67 şi a asigurat o victorie facilă echipei sale.

PSG a eliminat Auxerre la lovituri de departajare
Paris Saint Germain a avansat şi ea în semifinale după un meci cu cei de la Auxerre. Parizienii s-au impus cu 6-5 la penalty-uri, lovitura decisivă fiind transformată de căpitanul Claude Makelele. Partida s-a jucat în faţa tribunelor goale, după decesul recent al unui suporter al lui PSG, survenit în urma unei bătăi cu membri ai unei facţiuni rivale, susţinătoare tot a echipei de pe Parc des Princes.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: psg
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close