Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Amendă pentru Chelsea după ce a interzis accesul stewarzilor de la Oympique Marseille

Amendă pentru Chelsea după ce a interzis accesul stewarzilor de la Oympique Marseille

Amendă pentru Chelsea după ce a interzis accesul stewarzilor de la Oympique Marseille
Sursa foto: Foto: footballsportsstar.blogspot.com
29 Oct 2010   •   23:56

Comisia de disciplină UEFA a amendat cu 10.000 de euro clubul Chelsea pentru că i-a împiedicat pe stewarzii grupării Oluympique Marseille să-i supravegheze pe suporterii francezi la meciul din 28 septembrie, din Liga Campionilor, potrivit AFP.
   
Sancţiunea vine ca urmare a "procedurilor disciplinare" deschise de UEFA contra grupării Chelsea, la 13 octombrie, din cauza "comportamentului incorect" al stewarzilor.
   
Directorul de securitate al clubului Olympique Marseille, Guy Cazadamont, a declarat că cei 22 de stewarzi ai grupării franceze deplasaţi la Londra pentru a-i superviza pe suporteri au avut accesul interzis pe stadion. Aceştia nu au putut să intervină, "în ciuda a ceea ce s-a decis la cele trei şedinţe ce au precedat meciul", a precizat Cazadamont, criticând "expulzarea" stewarzilor de către omologii lor de la Chelsea.
   
Olympique Marseille mai susţinea că stewarzii clubului Chelsea au rupt biletele mai multor suporteri, interzicându-le accesul pe stadion.
    
Meciul a fost pierdut de Olympique Marseille, cu scorul de 0-2, în grupa F a Ligii Campionilor, iar pentru vizionarea partidei s-au deplasat aproximativ 2.800 de suporteri francezi.

×
Subiecte în articol: Chelsea UEFA amenda
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close