x close

Andreea era la un meci de fotbal în tribune și făcea ceva rușinos. Când și-a dat seama că o vede toată lumea, și-a dus repede mâna la gură VIDEO

07 Oct 2019   •   13:08
Andreea era la un meci de fotbal în tribune și făcea ceva rușinos. Când și-a dat seama că o vede toată lumea, și-a dus repede mâna la gură VIDEO foto: captură Canal Plus

Soția unui fotbalist român a devenit celebră în presa din toată lumea. Andreea Hanca, partenera de viață a fostului dinamovist Sergiu Hanca, a fost filmată în tribune la un meci al celor de la KS Cracovia. "Viralul weekendului: o soție de fotbalist și reacția acesteia când vede că este filmată", au scris jurnaliștii spanioli de la AS. Soția fotbalistului se manifestă extrem de vizibil și rostește câteva cuvinte indescifrabile cu patos. Când e surprinsă de cameră, aceasta își acoperă gura, rușinată.

VIDEO

Crescut la ASA Tîrgu Mureș (FCM Târgu Mureș pe atunci), Sergiu Hanca a debutat în Liga 1 în anul 2009, jucând pentru prima echipă a celor de la ASA Tîrgu Mureș, unde, pe parcurs, a acumulat 77 de apariții marcând de 4 ori și dând 6 pase decisive. După junioratul său, a jucat pentru FC Snagov (liga a 2-a românească), unde a avut 31 de apariții totale. De acolo a fost transferat la FC Bihor Oradea, unde nu a stat prea mult și a fost transferat înapoi unde și-a făcut junioratul, și anume la ASA Tîrgu Mures. 

Pe data de 7 ianuarie 2016 a fost transferat la echipa Dinamo București pentru suma de €450.000. Prima oară a jucat pe postul de fundaș dreapta, fiind reinventat de către antrenorul Ioan Andone la Dinamo pe postul de mijlocaș dreapta, post unde joacă și în prezent și o face mai bine. Acesta a fost desemnat mijlocașul sezonului 2016/17 și de 2 ori la rând fotbalistul lunii.

Hanca joacă în prezent în campionatul polonez, la KS Cracovia.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati