Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antrenorul lui River Plate: Doar Fabbiani şi vacile mănâncă toată ziua. Are peste 100 de kilograme

Antrenorul lui River Plate: Doar Fabbiani şi vacile mănâncă toată ziua. Are peste 100 de kilograme

Antrenorul lui River Plate: Doar Fabbiani şi vacile mănâncă toată ziua. Are peste 100 de kilograme
Sursa foto: Cristian Fabbiani
03 Mar 2009   •   19:04

"Căpcăunul" Cristian Fabbiani nu îi sperie doar pe adversari cu lookul său ieşit din comun. Fostul atacant al CFR-ului a reuşit să îl sperie şi pe actualul său antrenor de la River Plate, Nestor Gorosito.
Totuşi, nu aspectul jucătorului l-a speriat pe tehnician, ci obiceiurile sale culinare, care l-au dus la o greutate de peste 100 de kilograme şi îi limitează mult rezistenţa în teren. Mai mult, precizează Prosport, Gorosito găseşte peritnenţă compararea atacantului cu o vacă, şi nu numai din cauza felului în care măncâncă.
"I-am spus că dacă mănâncă trei farfurii cu salată este acelaşi lucru ca şi cum ar mânca altceva. Şi vacile mănâncă toată ziua iarbă, aşa face şi el! Trebuie să mănânce mai puţin, să slăbească şi să accepte responsabilitatea de a slăbi. Nu vrea să ajungă la 92-93 de kilograme, dar trebuie să facă măcar 97 de kilograme. În acest moment are mai mult de 100. Vrem să joace 90 de minute, nu doar jumătate de ora", a declarat Nestor Gorosito, tehnicianul "Milionarilor".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close