Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Anunț incredibil făcut de Messi: "Am terminat, mă retrag!"

Anunț incredibil făcut de Messi: "Am terminat, mă retrag!"

Anunț incredibil făcut de Messi: "Am terminat, mă retrag!"
Sursa foto: Foto: Facebook / Leo Messi
27 Iun 2016   •   08:29

Reprezentativa de fotbal a statului Chile a câștigat Copa America Centenario, duminică, după ce a învins formația Argentinei în finala desfășurată pe MetLife Stadium din East Rutherford (SUA) cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare.

“Am terminat cu naționala”, a declarat Messi pentru un post de televiziune argentinian, după meci. “Am fost în patru finale, e clar că nu e de mine. Am încercat. A fost ce mi-am dorit cel mai tare, dar nu am putut să ating acest obiectiv, deci cred că mă opresc”, a explicat Messi, conform AP.

Chile a bătut Argentina în finală pentru al doilea an consecutiv, scor 4-2 la loviturile de departajare, în urma unui scor 0-0.

Messi, câștigător de cinci ori al “Jucătorul Anului”, de patru ori în Liga Campionilor și de opt ori în La Liga, cu Barcelona, a fost “distrus”, scrie AP. Toată națiunea sa se baza pe el pentru acest meci.

"Selecționata este un capitol încheiat pentru mine. Este a patra finală pe care am pierdut-o cu naționala Argentinei, a treia consecutivă", a explicat Messi, referindu-se la eșecurile suferite cu naționala "albiceleste" în finalele Cupei Mondiale 2014 și Copa America 2015 și 2016.

"Este un moment dur pentru mine și pentru întreaga echipă, este foarte dificil. Mi-aș fi dorit atât de mult să aduc un titlu de campion în Argentina, iar acum plec fără să fi reușit acest lucru", a explicat atacantul-vedetă al lui FC Barcelona în fața jurnaliștilor.

"Am făcut tot ceea ce am putut, dar nu e pentru mine. Am pierdut încă o finală, tot la loviturile de departajare (la fel ca la ediția din 2015 — n.red), iar acest lucru m-a afectat foarte tare", a adăugat el.

Lionel Messi a cucerit tot ceea ce se putea câștiga cu echipa sa de club, FC Barcelona, însă nu a reușit să ofere niciun trofeu selecționatei Argentinei, al cărei ultim titlu important datează din 1993.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Argentina Chile Lionel Messi
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close