Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arminia Bielefeld - Stuttgart 2-2. Gol egalizator pentru Vlad Munteanu.Rezultate Bundesliga

Arminia Bielefeld - Stuttgart 2-2. Gol egalizator pentru Vlad Munteanu.Rezultate Bundesliga

Arminia Bielefeld - Stuttgart  2-2. Gol egalizator pentru Vlad Munteanu.Rezultate Bundesliga
Sursa foto: vlad munteanu
02 Mai 2009   •   20:14

Wolfsburg şi-a revenit după înfrângerea de săptămâna trecută şi învinge pe Hoffenheim cu 4-0 . Bayern Munich a trecut pe doi, după 2-1 cu Gladbach, în vreme ce Stuttgart s-a împiedicat la Bielefeld în etapa 30 din campionatul german.
Stuttgart a înregistrat un pas înapoi în lupta lor pentru Bundesliga, după ce nu au reuşit decât un egal cu Bielefeld. Pentru oaspeţi părea a fi o zi cu noorc, ei reuşind a înscrie încă din minutul patru.
Thomas Hitzlsperger a executat un corner de pe partea dreaptă la bara apropiată, de unde Khalid Boulahrouz recentrează pentru Mathieu Delpierre, care înscrie din careul mic.
În minutul 30 însă fundaşul Delpierre îşi pierde aura de erou, când îi oferă lui Bielefeld ocazia de a egala. O pasă înapoi slabă a fost interceptată de Rudiger Kauf, care a centrat imediat pentru Christopher Katongo, care înscrie din apropierea careului.
La cinci minute după, oaspeţii trec din dou în avantaj. Thomas Hitzlsperger îşi încearcă norocul de la distanţă, iar Thorben Marx deviază mingea care intră în poartă.
Gazdele au refuzat să cedeze şi au reuşit din nou să egaleze în minutul 68. Thorben Marx a fost faultat în careu de acelaşi Hitzlsperger, iar Vlad Munteanu îşi asumă responsabilitatea penalitiului.
În acelaşi timp, Bayern Munchen a obţinut mult necesara victorie sub conducerea interimară a lui Jupp Heynckes contra Borussia Moenchengladbach, cu 2-1 .


În pofida unei apărări bune pentru Borussia, Bayern găseşte spaţiul necesar după 33 de minute. Luca Toni a dat pasa pentru Bastian Schweinsteiger, care deschide scorul
Avantajul a durat doar patru minute, pentru că Borussia a primit un penalti, iar căpitanul Filip Daems înscrie.
Cu trei minute înainte de puază, Bayern trece din nou în avantaj după golul lui Hamit Altintop.
Bayern se află la trei puncte în spatele liderului Wolfsburg.


Întâlnirea dintre VfL Bochum şi Hannover 96, scor 0-2, a avut loc vineri, în timp ce meciurile FC Koln - Werder Bremen şi Hamburg - Hertha Berlin sunt programate duminică.

Clasament: 1. Wolfsburg 60p, 2. Bayern 57p, 3. Stuttgart 55p, 4. Hertha 55p (29j) ... 13. FC Koln 32 (29j) ... 15. Cottbus 27p, 16. Arminia 26p ... 18. Karlsruhe 23p.

Rezultate Bundesliga etapa 30
Arminia Bielefeld 2 - 2 Stuttgart
Bayern Munich 2 - 1 Monchengladbach
Eintracht Frankfurt 0 - 2 Borussia Dortmund
Karlsruhe 0 - 0 Energie Cottbus
Schalke 1 - 2 Bayer Leverkusen
Wolfsburg 4 - 0 Hoffenheim

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bundesliga
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close