Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal ? Cardiff 4-0. Eduardo: E cea mai frumoasă zi din viaţa mea

Arsenal ? Cardiff 4-0. Eduardo: E cea mai frumoasă zi din viaţa mea

Arsenal ? Cardiff 4-0. Eduardo: E cea mai frumoasă zi din viaţa mea
17 Feb 2009   •   11:50

Formaţia Arsenal Londra s-a calificat în optimile Cupei Angliei după ce a învins cu 4-0 Cardiff City, într-o partidă rejucată din runda a patra. Eduardo, care a revenit după ce şi-a fracturat piciorul în urmă cu un an, a înscris o ?dublă? în această victorie şi a descris ziua de luni ca fiind ?cea mai frumoasă din viaţa mea?. ?A fost un moment special faptul că am înscris, foarte emoţionant. Am sărbătorit sărutând verigheta, pentru că soţia şi fiica mea m-au susţinut în tot acest timp?, a declarat fotbalistul de 25 de ani.
Eduardo, care a evoluat şi săptămâna trecută pentru Croaţia, împotriva României, a deschis scorul în minutul 20 cu o lovitură de cap după centrarea lui Carlos Vela şi apoi a marcat al treilea gol al ?tunarilor? din penalty. Nicklas Bendtner şi Robin van Persie au fost ceilalţi marcatori pentru Arsenal, care va juca în optimi cu Burnley.
După ce a marcat al doilea gol, brazilianul Eduardo s-a dus la banca de rezerve şi l-a îmbrăţişat pe preparatorul fizic Tony Colbert, care l-a ajutat să îşi recapete puterea şi rezistenţa. ?Cred că Tony a petrecut mai mult timp cu el decât cu soţia lui. A meritat să fie îmbrăţişat?, a glumit tehnicianul Arsene Wenger, care nu credea că Eduardo va putea să îşi revină total după oribilul accident din 23 februarie 2008, provocat de o intrare dură a jucătorului Martin Taylor de la Birmingham.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Cupa Angliei
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close