Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal, încă un pas greşit în Anglia. "Tunarii" au remizat, 0-0, cu Tottenham

Arsenal, încă un pas greşit în Anglia. "Tunarii" au remizat, 0-0, cu Tottenham

Arsenal, încă un pas greşit în Anglia. "Tunarii" au remizat, 0-0, cu Tottenham
Sursa foto: Arsene Wenger
08 Feb 2009   •   18:02

Formaţia lui Arsene Wenger îşi face viaţa tot mai grea în Premier League, pierzând, practic, orice şansă reală la titlu. Remiza de pe White Hart Lane poate fi, totuşi, considerată un rezultat respectabil pentru Arsenal, care şi-a tăiat singură din şanse atunci când Emmanul Eboue a primit cartonaşul roşu în minutul 37. Meciul a marcat şi al doilea debut al lui Robbie Keane pentru Spurs, după întoarcerea de la Liverpool.
Situaţia din campionat este dramatică pentru Arsenal, care se află la 10 puncte de liderul Liverpool, dar ar putea ajunge la 15 lungimi de Manchester United, dacă aceasta îşi câştigă cele două meciuri restante. Mai mult, "tunarii" sunt la 5 punte de Chelsea, şi ea în formă foarte slabă, "albaştrii" aflându-se pe ultimul loc care duce în Liga Campionilor, al patrulea.
Spurs au început foarte bine partida, impunând un ritm de joc foarte ridicat. Arsenal a trebuit să se chinuie pentru a restabili echilibrul, fiind pusă în pericol serios de şutul lui Roman Pavlyuchenko, care a trecut puţin peste bară. Ghinionul, însă, a lovit-o pe Arsenal, care a avut un gol al lui Adebayor anulat de arbitru. Cavalerul fluierului le-a mai dat un motiv de supărare "tunarilor", apoi, eliminându-l pe Eboue.
Din acest moment, Tottenham a fost echipa mai periculoasă, "fiul risipitor" Robbie Keane fiind aproape de gol după o lovitură cu capul. Cu toate acestea, conform eurosport.yahoo.com, norocul celor de la Arsenal a fost lipsa de coordonare dintre Keane şi Pavlyuchenko, aceasta ducând la multe oportunităţi bune irosite. Trupa lui Arsene Wenger termină meciul neînvinsă, dar cu slabe şanse de a reuşi o performanţă notabilă în acest sezon.
West Ham United - Manchester United: 0-1
În celălalt meci al zilei în Premier League, Manchester United nu a lăsat West Ham United să producă surpriza, câştigând în deplasare cu scorul de 1-0. Golul "Diavolilor Roşii" a fost marcat de galezul Ryan Giggs în minutul 62. În urma acestui rezultat, United urcă din nou pe primul loc al clasamentului, la două puncte distanţă şi cu un meci mai puţin disputat decât FC Liverpool.
Foto:commons.wikimedia.org
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close