Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal şi Manchester United completează careul de aşi al Ligii Campionilor (VIDEO)

Arsenal şi Manchester United completează careul de aşi al Ligii Campionilor (VIDEO)

Arsenal şi Manchester United completează careul de aşi al Ligii Campionilor (VIDEO)
15 Apr 2009   •   23:47

Liga Campionilor şi-a desemnat, miercuri seară, ultimele semifinaliste. Manchester United şi Arsenal Londra s-au alăturat în penultimul act al competiţiei formaţiilor Chelsea Londra şi FC Barcelona. Manchester United s-a calificat cu emoţii după 1-0 la Porto, în returul sferturilor de finală, în timp ce Arsenal a dispus cu 3-0 de Villarreal.

FC Porto - Manchester United 0-1
Cristi Săpunaru a fost titular pentru FC Porto şi a avut o evoluţie bună până pe final, când a fost înlocuit din cauza unei accidentări. Fostul rapidist nu a putut însă să îşi ajute formaţia să producă marea surpriză a competiţiei şi să elimine campioana en-titre. După 2-2 în partida tur, Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 6, cu un şut fantastic de la peste 25 de metri, iar avantajul minim a fost conservat cu mare grijă de Manchester.

Vezi golul marcat de Cristiano Ronaldo

Arsenal - Villarreal 3-0
"Diavolii" dau piept în semifinale cu o altă echipă britanică, a treia aflată în careul de aşi, Arsenal Londra. "Tunarii" au învins în meciul retur cu 3-0 Villarreal, după 1-1 în Spania. Theo Walcott a deschis scorul în minutul 10, pentru ca Adebayor şi Robin van Persie să încheie socotelile cu două reuşite în repriza secundă, în minutele 60, respectiv 69, ultima din penalty.

Vezi golurile partidei

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Chelsea Londra şi FC Barcelona.

Manşa tur a semifinalelor se va disputa pe 28 şi 29 aprilie, iar returul pe 5 şi 6 mai. Finala competiţiei se va disputa pe Stadio Olimpico din Roma, pe 27 mai.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close