Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma îşi face speranţe pentru titlu în Serie A, după 2-1 cu Inter (VIDEO)

AS Roma îşi face speranţe pentru titlu în Serie A, după 2-1 cu Inter (VIDEO)

AS Roma îşi face speranţe pentru titlu în Serie A, după 2-1 cu Inter (VIDEO)
27 Mar 2010   •   23:12


AS Roma s-a apropiat la un singur punct de primul loc în Serie A, după ce a învins liderul Internazionale Milano cu 2-1 pe Stadio Olimpico.

Gazedele au deschis scorul în minutul 17, când centrarea lui Marco Cassetti a fost scăpată de Julio Cesar şi Daniele de Rossi a împins mingea în poartă. Roma a avut apoi ocazii să dubleze avantajul, dar a avut şi emoţii chiar înainte de pauză când Walter Samuel a trimis cu capul în bară.

Luca Toni a ameninţat şi el pentru gazde după pauză, în timp ce la Inter Wesley Sneijder a fost cel mai periculos jucător. Internaţionalul olandez a ajutat la golul egalizator din minutul 66, când centrarea lui a fost trimisă în gol de Diego Milito. Rezultatul a fost menţinut doar pentru şase minute, totuşi, Luca Toni înscriind după ce şutul lui Taddei a fost respins în calea lui. Inter putea da lovitura în minutul cinci al prelungirilor, dar şutul în forţă al lui Milito din interiorul careului a întâlnit bara.

"Este o seară mare pentru noi. Este important să câştigăm şi să încercăm să îndeplinim un vis. Acum suntem la un punct în spate. Vom încerca şi vom vedea ce se întâmplă. Cele trei puncte de azi sunt foarte importante. Inter e încă în faţă, dar mai sunt câteva meciuri de disputat", a declarat Luca Toni la finalul partidei.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma Inter Milano Serie A
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close