Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma trece cu bine de derby-ul cu Lazio şi rămâne pe primul loc în Serie A (VIDEO)

AS Roma trece cu bine de derby-ul cu Lazio şi rămâne pe primul loc în Serie A (VIDEO)

AS Roma trece cu bine de derby-ul cu Lazio şi rămâne pe primul loc în Serie A (VIDEO)
19 Apr 2010   •   02:09

Mirko Vucinic a păstrat visul formaţiei AS Roma în viaţă după ce a înscris două goluri şi a adus victoria cu 2-1 în derby-ul Capitalei cu Lazio, disputat duminică seara, în Serie A.

Roma are un avans de un singur punct în faţa lui Inter Milano, care a trecut de Juventus cu 2-0 vineri, până la finalul campionatului mai fiind programate patru etape. Aceasta a fost a şasea victorie la rând pentru trupa lui Claudio Ranieri, care nu a mai pierdut de 24 de etape.

Vucinic a declarat că punctul cheie în revenirea echipei sale a fost penalty-ul apărat de colegul Julio Sergio când Lazio conducea deja cu 1-0. "A fost un moment crucial, pentru că la 0-2 nu ştiu dacă mai puteam reveni. Cel mai important este că am câştigat, este o victorie vitală. Inter a câştigat vineri şi presiunea era pe noi de două zile. Am arătat că suntem o echipă mare", a spus Vucinic.



Tot duminică, Sampdoria a pus punct final speranţelor lui AC Milan de a mai câştiga Serie A, sporindu-şi totodată şansele de a juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor cu o victorie cu 2-1 la Genoa. Giampaolo Pazzini a înscris golul victoriei în al doilea minut al prelungirilor, gazdele revenind de la 0-1 şi învingând septupla campioană europeană care a jucat în 10 oameni din minutul 53.

Alte rezultate:
Atalanta 2 - 1 Fiorentina
Bari 1 - 2 Napoli
Cagliari 2 - 2 Palermo
Catania 2 - 2 Siena
Parma 2 - 3 Genoa
Udinese 1 - 1 Bologna

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma Serie A
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close