Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ashely Cole, noul "outlaw" din Anglia. Fiind beat, a intrat într-o altercaţie cu câţiva poliţişti

Ashely Cole, noul "outlaw" din Anglia. Fiind beat, a intrat într-o altercaţie cu câţiva poliţişti

Ashely Cole, noul "outlaw" din Anglia. Fiind beat, a intrat într-o altercaţie cu câţiva poliţişti
Sursa foto: Ashley Cole
05 Mar 2009   •   16:00

Anglia nu duce lipsă de jucători de calitate, de fotbal-spectacol şi de bani. Dar, în egală măsură, fotbalul din Insulă este plin şi de jucători certaţi cu legea. Fundaşul stânga al lui Chelsea Londra, Ashley Cole, a fost arestat miercuri seară după ce, beat fiind, a luat la înjurături un grup de poliţişti în cartierul South Kensington al Londrei. Fotbalistul a ajuns, în cele din urmă, la secţie, unde a petrecut trei ore.
Internaţionalul englez în vârstă de 28 de ani s-a plictisit să antragă atenţia pe teren cu evoluţiile sale, astfel că a ajuns să tulbure liniştea publică şi să se împrietenească la secţia de poliţie cu agenţii. Poliţiştii au fost perfect justificaţi să îl aresteze, după ce Cole a proferat injurii la adresa lor în mai multe reprize, când a ieşit, noaptea, dintr-un local londonez. Oamenii legii i-au cerut să îşi modereze limbajul, dar cum jucătorul lui Chelsea nu a vrut, a fost condus la secţie, anunţă AFP.
Jucătorul a fost eliberat, în cele din urmă, de poliţia londoneză, dar nu înainte de a petrece trei ore închis în celulă şi de a plăti o cauţiune de 80 de lire sterline.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close