Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atheltic Bilbao a câştigat Supercupa Spaniei, după 5-1 cu Barcelona. "Ne-a scăpat un titlu"

Atheltic Bilbao a câştigat Supercupa Spaniei, după 5-1 cu Barcelona. "Ne-a scăpat un titlu"

Atheltic Bilbao a câştigat Supercupa Spaniei, după 5-1 cu Barcelona. "Ne-a scăpat un titlu"
18 Aug 2015   •   13:10

Echipa Athletic Bilbao a cucerit Supercupa Spaniei la fotbal, primul său trofeu oficial după o pauză de 31 ani, în urma rezultatului de egalitate, 1-1, înregistrat luni seara în manșa secundă a confruntării cu FC Barcelona.

În meciul disputat pe stadionul Camp Nou, în fața a 88.834 de spectatori, gazdele au deschis scorul înainte de pauză, prin argentinianul Lionel Messi (min.44), însă Athletic a restabilit egalitatea în repriza secundă (min.74), prin Artiz Aduriz, eroul meciului tur de la Bilbao (4-0), în care a reușit o triplă.

Ambele formații au încheiat partida în 10 jucători, după eliminările lui Gerard Pique (min.56) și Kike Sola (min.86).

"Au fost două meciuri de jucat, iar primul a înclinat mult balanța în favoarea lor (4-0). Astăzi, noi am încercat totul. Ne-a lipsit un alt gol în prima repriză pentru a prelungi suspansul. Nu se poate reproșa nimic echipei și trebuie să continuăm în acest fel. Am fost net superiori astăzi, dar nu a fost un meci, a fost o dublă confruntare. Ne-a scăpat un titlu, dar trebuie să continuăm. Foarte puține echipe au câștigat șase titluri (într-un an), patru sau chiar trei. În decembrie, noi vom încerca să cucerim al cincilea titlu (Campionatul Mondial al cluburilor)", a adăugat Iniesta.

×
Subiecte în articol: Athletic Bilbao FC Barcelona Lionel Messi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close