Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona a mai trecut un hop: A învins cu 1-0 la Valencia

Barcelona a mai trecut un hop: A învins cu 1-0 la Valencia

Barcelona a mai trecut un hop: A învins cu 1-0 la Valencia
03 Mar 2011   •   11:34

FC Barcelona îşi continuă drumul spre un nou titlu de campioană a Spaniei. Echipa lui Pep Guardiola a depăşit hopul numit Valencia, pe care a învins-o cu scorul de 1-0 pe Mestalla, şi s-a desprins la zece puncte de Real Madrid, care va juca joi pe teren propriu cu Malaga.

Partida de la Valencia a fost dominată în cea mai mare parte a timpului ce catalani, care au avut prima ocazie chiar în minutul 8, însă Messi a fost blocat de trei ori la aceeaşi fază. Tot jucătorul argentinian ar fi putut deschide scorul după jumătate de oră de joc, dar scăriţa sa a trecut nu doar peste portarul gazdelor, ci şi peste poartă. Fostul fotbalist al „liliecilor”, David Villa, a avut ultima şansă importantă a primei reprize, dar şutul său după o centrare a lui Adriano a fost respins de Guaita.

Valencia a început mai bine repriza a doua, dar Pablo Hernandez a irosit două oportunităţi foarte bune. Messi a mai trecut o dată pe lângă gol înainte a aduce toate punctele Barcelonei cu 13 minute înainte de final. Câştigătorul Balonului de Aur în ultimii doi ani a marcat după o pasă foarte bună primită de la Adriano, al 27-lea gol personal în campionat, şi a pecetluit astfel un nou record stabilit de fomaţia blaugrana: 20 de meciuri consecutive în deplasare fără înfrângere.

Rezultate La Liga, etapa a 26-a

Espanyol - Mallorca 1-2 (Vazquez 19 / Webo 63, Nsue 83)

Sevilla - Gijon 3-0 (L. Fabiano 28 pen, Perotti 35, Negredo 65)

Getafe - Atletico 1-1 (Moral 3 /Elias 81)

Osasuna - La Coruna 0-0

Sociedad - Levante 1-1 (Zurutuza 53 / Del Horno 77)

Villareal - Hercules 1-0 (Rossi 21)

Zaragoza - Bilbao (Jarosik 48, Uche 55 / Llorente 18)

Valencia - Barcelona 0-1 (Messi 77)

×
Subiecte în articol: La Liga Barcelona Valencia Messi Spania
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close