Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona îşi revine şi profită de egalul Realului cu Atletico (VIDEO)

Barcelona îşi revine şi profită de egalul Realului cu Atletico (VIDEO)

Barcelona îşi revine şi profită de egalul Realului cu Atletico (VIDEO)
08 Mar 2009   •   00:35


Pep Guardiola a avut dreptate când a spus că echipa sa îşi permite să piardă trei meciuri în campionat şi că nu e cazul ca jucătorii să intre în panică după câteva rezultate mai slabe. Sâmbătă, Barcelona şi-a revenit şi a câştigat cu 2-0 întâlnirea cu Athletic Bilbao, distanţându-se totodată la şase puncte în fruntea clasamentului, după ce Real Madrid a remizat în derby-ul local cu Atletico.

Două goluri înscrise în prima repriză de Sergi Busquets şi Lionel Messi i-au aduse Barcelonei victoria, prima în ultimele cinci partida. Busquets a înscris în minutul 18 cu o lovitură de cap din apropiere, după centrarea lui Xavi, înainte ca Messi să dubleze avantajul din penalty, în minutul 32, după ce Carlos Gurpegui l-a faultat pe Andres Iniesta.



Aflată pe locul doi în La Liga, Real Madrid a remizat pe teren propriu cu Atletico, scor 1-1, un rezultat care a pus capăt unei serii de zece victorii consecutive pentru Los Merengues în campionat. Diego Forlan a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 38 cu un şut la colţul din stânga jos, iar Real a revenit pe tabelă în minutul 57, prin reuşita lui Klaas Jan-Huntelaar.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: La Liga FC Barcelona Real Madrid
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close