Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona nu mai e invincibilă: Betis a învins-o în Cupa Regelui

Barcelona nu mai e invincibilă: Betis a învins-o în Cupa Regelui

Barcelona nu mai e invincibilă: Betis a învins-o în Cupa Regelui
20 Ian 2011   •   16:15

Real Betis a pus capăt seriei de 28 de meciuri fără înfrângere a Barcelonei, impunându-se, miercuri seara, în returul sferturilor de finală cu 3-1. Campioana Spaniei a ajuns totuşi în semifinale, având scorul general de 6-3 în disputa cu Betis.

Jorge Molina a înscris de două ori în primele şapte minute, oferind fanilor de pe stadionul Benito Villamarin speranţe că rezultatul de 0-5 din tur poate fi întors. Betis a reuşit să îi ţină piept lui Messi doar până în minutul 38, când argentinianul şi-a trecut în cont al 32-lea gol al sezonului, în toate competiţiile.

Messi a ratat apoi ocazia să egaleze din lovitură de pedeapsă, în minutul 54, iar Arturo Garcia a restabilit apoi avansul de două goluri al lui Betis. Liderul din liga a doua nu a reuşit însă decât să răzbune înfrângerea de pe Camp Nou, în timp ce Barcelona a înregistrat prima înfrângere după un 0-2 cu Hercules, în La Liga, pe 11 septembrie 2010.

Almeria va întâlni Barca în semifinale, după ce a trecut de Deportivo La Coruna cu 3-2 (4-2 la general). Ultima oară când cele două formaţii s-au întâlnit, Barcelona s-a impus cu 8-0.

 

×
Subiecte în articol: FC Barcelona
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close