Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona s-a înţeles cu Bayern să îl cumpere pe Ribery

Barcelona s-a înţeles cu Bayern să îl cumpere pe Ribery

Barcelona s-a înţeles cu Bayern să îl cumpere pe Ribery
Sursa foto: franck ribbery
02 Mai 2009   •   19:21

Barcelona a ajuns la un acord cu Bayern Munchen pentru a obţine semnătura starul francez Franck Ribery. Acesta a fost un obiectiv mai vechi al lui Barca, iar catalanii se pare că au obţinut aprobarea germanilor pentru ca atacantul de 26 de ani să ajungă deja din această vară în Spania.

El Mundo Deportivo scrie că reprezentanţii celor două cluburi s-au întâlnit cu agentul jucătorului, Alain Migliaccio în Ibiza, şi au căzut de acord asupra unei sume de transfer de circa 30 de milioane de euro.
Bayern se pare că ar fi acceptat o ofertă de 25 milioane euro plus alegerea lui Aleksandr Hleb sau Eidur Gudjohnsen, care sunt evaluaţi la 8 milioane de euro.
Internaţionalul francez mai are doi ani de contract cu Bayern şi se pare că Barca i-ar fi oferit un contract pe patru ani, deşi cluburile nu au făcut încă un anunţ oficial.

Manchester United şi Real Madrid sunt celelalte două nume mari, care stau cu ochii pe Ribery, care i-a costat pe cei de la Bayern 25 milioane de euro pentru a-l aduce de la Marseille în 2007.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Manchester United
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close