Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona - VfB Stuttgart 4-0. Messi oferă un nou recital şi îi duce pe catalani în sferturi (VIDEO)

Barcelona - VfB Stuttgart 4-0. Messi oferă un nou recital şi îi duce pe catalani în sferturi (VIDEO)

Barcelona - VfB Stuttgart 4-0. Messi oferă un nou recital şi îi duce pe catalani în sferturi (VIDEO)
Sursa foto: lionel messi
17 Mar 2010   •   23:35

Barcelona a trecut cu mare uşurinţă de Stuttgart, miercuri, şi a obţinut o calificare aşteptată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Catalanii au făcut spectacol din primul şi până în ultimul minut şi au înscris patru goluri, două prin Lionel Messi, cu toate că nu au părut în nici un moment că se străduiesc. Barcelona rămâne una dintre favoritele la câştigarea trofeului, dorit în special anul acesta de catalani întrucât finala se joacă pe terenul rivalei Real Madrid.
Aflată deja într-o situaţie foarte bună după remiza din partida-tur din Germania, 1-1, Barcelona nu a tratat disputa cu şvabii cu jumătăţi de măsură. Stuttgart nici nu a apucat să treacă prin careul lui Victor Valdes când "Balonul de Aur", Lionel Messi, a deschis scorul pentru formaţia catalană. Argentinianul a scos din joben o fază magnifică în minutul 13, când a luat mingea la mare distanţă de poartă, a driblat adversarii întâlniţi în cale şi a trimis de la 20 de metri un şut plasat cu stângul direct în vinclul porţii lui Lehmann.
Nu a trecut mult şi Barcelona a înscris al doilea gol al partidei, prin revelaţia Pedro Rodriguez. Produsul academiei catalanilor a finalizat simplu, în minutul 22, o fază plecată de la o pasă strălucitoare a lui Messi, până la Yaya Toure, care a centrat în faţa porţii. La scorul de 2-0, germanii au părut să nu-şi poată reveni până la pauză şi l-au lăsat pe Valdes să şomeze.
Repriza a doua a fost destul de liniştită, în ciuda faptului că germanii aveau nevoie de două goluri pentru a reveni în joc. Barcelona a continuat, însă, să facă spectacol şi la turaţie redusă şi Messi a mai reuşit o execuţie surprinzătoare în minutul 60, la colţul de jos al porţii, şi a dus scorul la 3-0. Până la final, catalanii s-au întrecut în execuţii dintre cele mai spectaculoase, iar Henry şi Ibrahimovic au trecut şi ei pe lângă golul de 4-0.
În cele din urmă, acesta a venit din gheata nou-intratului Bojan Krkic, care l-a învins şi el pe veteranul Jens Lehmann în minutul 89.
Scorul final de 4-0 consfinţeşte calificarea catalanilor în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi pare una dintre principalele favorite la câştigarea trofeului.
Vezi aici golurile partidei Barcelona - VfB Stuttgart.
Formaţiile de joc:
FC Barcelona: Valdes, Dani Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Busquets, Toure Yaya, Iniesta, Messi, Henry, Pedro. Rezerve: Pinto, Marquez, Ibrahimovic, Bojan, Keita, Milito, Jeffren
VfB Stuttgart: Lehmann, Celozzi, Niedermaier, Delpierre, Molinaro, Trasch, Kuzmanovic, Khedira, Hleb, Cacau, Pogrebniak. Rezerve: Stolz, Osorio, Boulahrouz, Marica, Gebhart, Rudy, Hilbert
Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close