Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona ? Villarreal 3-3. ?Catalanii? amână sărbătoarea câştigării titlului (VIDEO)

Barcelona ? Villarreal 3-3. ?Catalanii? amână sărbătoarea câştigării titlului (VIDEO)

Barcelona ? Villarreal 3-3. ?Catalanii? amână sărbătoarea câştigării titlului (VIDEO)
Sursa foto: Llorente
11 Mai 2009   •   02:18

După ce principala rivală la titlu, Real Madrid, pierduse sâmbătă la Valencia, elevii lui Pep Guardiola aveau nevoie de o victorie cu Villarreal pentru a câştiga titlul în La Liga, pentru a 19-a oară. Însă finalista Ligii Campionilor şi a Cupei Regelui Spaniei şi-a dezamăgit fanii, care doresc o triplă memorabilă, după ce a risipit un avantaj de 3-1 stabilit în prima repriză.

Seydou Keita a deschis scorul în minutul 11, de la marginea careului, însă Joseph Llorente (foto) a amuţit tribunele în minutul 22, când a egalat pentru Villarreal. Samuel Eto?o a restabilit avantajul în minutul 36, în timp ce Daniel Alves a dus scorul la 3-1 în minutele de prelungire ale primei reprize.

Echipa lui Guardiola a fost lovită din nou în minutul 78, când Matias Fernandez a transformat un penalty, după ce Eric Abidal ? eliminat şi în semifinala cu Chelsea ? l-a faultat pe Nihat şi a văzut cartonaşul roşu. Lovitura de graţie a venit în minutele de prelungire, când Llorente s-a agăţat de un balon trimis lung în careu şi a înscris golul egalizator.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Villarreal La Liga Real Madrid
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close