Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beckham a înscris din nou, dar AC Milan pierde puncte în lupta pentru titlu (VIDEO)

Beckham a înscris din nou, dar AC Milan pierde puncte în lupta pentru titlu (VIDEO)

Beckham a înscris din nou, dar AC Milan pierde puncte în lupta pentru titlu (VIDEO)
29 Ian 2009   •   01:04

David Beckham a înscris din nou pentru AC Milan, în timp ce Inter Milano a câştigat, iar Juventus a pierdut. Inter s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului, după victoria cu 2-0 pe terenul formaţiei lui Walter Zenga, Catania. Trupa lui Jose Mourinho a început în forţă, iar Dejan Stankovic a deschis scorul în minutul 5, pentru ca Zlatan Ibrahimovic să stabilească scorul final în minutul 71.

Juventus a suferit un şoc în etapa de miercuri, fiind învinsă la Udinese şi pierzând teren în lupta pentru titlu. Fabio Quagliarella a deschis scorul în minutul 20 şi internaţionalul italian Antonio Di Natale a dublat avantajul cu 16 minute înainte de final. Fostul star de la Udinese, Vicenzo Iaquinta, a punctat pentru Juve, trei minute mai târziu, dar Udinese a rezistat şi a câştigat cu 2-1.

AC Milan nu a reuşit să profite pe deplin de eşecul torinezilor, remizând pe teren propriu cu Genoa, scor 1-1. Beckham, sub privirile selecţionerului Angliei, Fabio Capello, a dus Milan în avantaj, în minutul 33, când a înscris din lovitură liberă. Gazdele păreau că se îndreaptă spre victorie, însă Diego Milito a reuşit să egaleze cu trei minute înainte de final.

AS Roma, în schimb, a reuşit să se apropie de formaţiile fruntaşe, după 2-1 cu Palermo, pe Stadio Olimpico. Cu acelaşi scor a câştigat şi Fiorentina meciul cu Napoli, formaţia lui Adi Mutu urcând pe locul şase în clasament.
Alte rezultate
Atalanta ? Bologna 0-1
Cagliari ? Siena 1-0
Chievo ? Lecce 1-1
Sampdoria ? Lazio 3-1
Torino ? Reggina 0-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close