Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bild: Raul Gonzalez a semnat pe doi ani cu Schalke 04

Bild: Raul Gonzalez a semnat pe doi ani cu Schalke 04

Bild: Raul Gonzalez a semnat pe doi ani cu Schalke 04
22 Iul 2010   •   17:56

Cotidianul german Bild a anunţat că atacantul formaţiei Real Madrid, Raul Gonzalez, a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Schalke 04. Fostul căpitan al "galacticilor" va avea un salariu anual de şase milioane de euro brut.

Cotidianul As scrie că informaţia nu a fost confirmată de oficialii clubului Schalke 04, deşi antrenorul formaţiei germane, Felix Magath, şi-a exprimat în repetate rânduri interesul pentru aducerea lui Raul la echipa sa.

În vârstă de 32 de ani, Raul şi-a petrecut întreaga carieră profesionistă la Madrid, debutând la prima echipă în sezonul 94/95, la vârsta de 17 ani. Pe lângă faptul că a devenit cel mai tânăr debutant, Raul deţine şi recordul pentru cele mai multe goluri - peste 300 - şi a câştigat şase titluri şi de trei ori Liga Campionilor, printre alte trofee.

După sosirea antrenorului portughez Jose Mourinho la Real Madrid, jucătorul a fost informat de oficialii grupării spaniole că poate să-şi caute o nouă echipă, el primind oferte de la Red Bull New York (SUA), Blackburn Rovers (Anglia), din Italia şi din Qatar.

Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close