Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bordeaux a umilit-o pe divizionara secundă Vannes în finala Cupei Ligii Franţei cu 4-0 (VIDEO)

Bordeaux a umilit-o pe divizionara secundă Vannes în finala Cupei Ligii Franţei cu 4-0 (VIDEO)

Bordeaux a umilit-o pe divizionara secundă Vannes în finala Cupei Ligii Franţei cu 4-0 (VIDEO)
Sursa foto: yoann gourcuff
26 Apr 2009   •   13:30

Echipa lui Laurent Blanc a câştigat sâmbătă primul trofeu al sezonului după ce a învins în finala Cupei Ligii Franţei divizionara secundă Vannas cu un scor care arată clar diferenţa dintre cele două echipe: 4-0. Fosta adversară a CFR-ului din Ligă şi-a trecut în cont acest trofeu pentru a treia oară în istoria sa, iar acum se concentrează pe Ligue 1, unde are şanse reale de a câştiga titlul de campioană.
Speranţele celor de la Vannes de a produce şocul s-au evaporat imediat în meciul de pe ?Stade de France? din Paris. În minutul 12, Bordeaux avea deja 3-0 şi jocurile erau făcute. Mai întâi Wendel a deschis scorul în minutul 3, apoi Planus şi Gouffran au majorat scorul în minutele 10 şi 12. Vedeta Gourcouff a închis tabela înainte de pauză, în minutul 40, la un 4-0 care confirmă, totuşi, calculele de pe hârtie.
Acesta este primul trofeu câştigat de tehnicianul Laurent Blanc în cariera de antrenor, anunţă Mediafax, în acelaşi timp fiind a treia Cupă a Ligii pentru Bordeaux, care a mai câştigat competiţia în 2002 şi 2007.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close