Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brandao salvează sezonul pentru Marseille. OM a cucerit Cupa Ligii pentru a treia oară consecutiv

Brandao salvează sezonul pentru Marseille. OM a cucerit Cupa Ligii pentru a treia oară consecutiv

Brandao salvează sezonul pentru Marseille. OM a cucerit Cupa Ligii pentru a treia oară consecutiv
15 Apr 2012   •   12:46

Olympique Marseille a găsit în sfârșit un motiv de bucurie, după ce un gol înscris în prelungiri de brazilianul Brandao i-a adus victoria cu 1-0 în fața lui Olympique Lyon și al treilea trofeu consecutiv în Cupa Ligii Franței.

Brandao, care a fost inițial rezervă în finala de pe Stade de France, a înscris în minutul 105 cu un șut în unghi, după centrarea lui Benoit Cheyrou, și s-a asigurat că echipa sa va participa în sezonul viitor al Europa League, un obiectiv altfel imposibil de atins în Ligue 1.

Rezultatul a pus capăt unei serii negre de 12 meciuri fără victorie pentru Marseille, din care 11 au fost înfrângeri.

Lyon va avea o nouă șansă să termine sezonul cu un trofeu în palmares, urmând să întâlnească formația de ligă a treia Quevilly în finala Cupei Franței de la sfârșitul lunii.

”Nu schimbă cu nimic faptul că am avut un sezon prost, dar este un trofeu și nimeni nu mi-l poate lua, nici chiar dușmanii mei”, a spus antrenorul lui Marseille, Didier Deschamps, la conferința de presă.

×
Subiecte în articol: Olympique Marseille
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close