Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brazilia ? Italia 2-0. Starurile lui Manchester City i-au stricat recordul lui Lippi (VIDEO)

Brazilia ? Italia 2-0. Starurile lui Manchester City i-au stricat recordul lui Lippi (VIDEO)

Brazilia ? Italia 2-0. Starurile lui Manchester City i-au stricat recordul lui Lippi (VIDEO)
11 Feb 2009   •   10:49

Speranţele Italiei de a scrie o pagină de istorie pentru antrenorul Marcello Lippi au fost risipite de Brazilia, care s-a impus cu 2-0 în meciul amical disputat pe stadionul lui Arsenal. Golurile înscrise în prima repriză de Elano şi Robinho au oferit ?macaronarilor? prima înfrângere în ultimele 32 de meciuri sub conducerea lui Lippi ? oprindu-l pe acesta la un meci de un nou record mondial.
Fabio Grosso a avut prima mare ocazie a meciului, însă a fost semnalizat în ofsaid, pentru ca apoi brazilienii să apese pedala de acceleraţie şi să treacă în avantaj în minutul 13. Brazilia a transformat Londra într-o casă de adopţie, însă primul gol a fost creat în Manchester, Elano şi Robinho, colegi la Manchester City, combinând pentru a desface apărarea italienilor. Primind o pasă de la Ronaldinho, Elano i-a trimis mingea lui Robinho şi apoi a avansat pentru a primi din nou balonul. Nicola Legrottaglie a fost scos din joc foarte uşor, iar Elano a trimis mingea pe lângă Buffon.
Golul doi a venit după 27 de minute, după o scurtă samba a lui Robinho. Acesta i-a furat mingea lui Andrea Pirlo şi a plecat pe contraatac. Legrottaglie a încercat să îl oprească, însă Robinho l-a păcălit pe fundaş din dribling şi l-a învins pe Buffon cu un şut pe jos care a găsit colţul lung.
Lippi a făcut la pauză mai multe schimbări inevitabile, trimiţându-i în teren pe Mauro Camoranesi, Simone Perrotta, Giuseppe Rossi şi Luca Toni. Acesta din urmă a fost cel mai aproape de a relansa jocul sau măcar de a înscrie un gol de consolare, însă portarul Julio Cesar l-a blocat de fiecare dată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brazilia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close