Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Bayern Munchen îşi consolidează poziţia de lider, după 4-0 cu Hertha

Bundesliga: Bayern Munchen îşi consolidează poziţia de lider, după 4-0 cu Hertha

Bundesliga: Bayern Munchen îşi consolidează poziţia de lider, după 4-0 cu Hertha
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   09:25

Bayern Munchen s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului din Bundesliga, după ce a câştigat cu 4-0 pe teren propriu în faţa nou-promovatei Hertha Berlin.

 
Echipa lui Jupp Heynckes a rezolvat problema învingătoarei încă din primele 13 minute, atunci când a marcat de trei ori, prin Mario Gomez, Frank Ribery şi Bastian Schweinsteiger. În repriza a doua, golgheterul Gomez a făcut dubla, din penalty, şi a stabilit scorul final, care pecetluieşte o nou victorie fără gol primit pentru bavarezi. Manuel Neuer a ajuns astfel la 1.108 minute consecutive în care nu a fost învins.
 
Trei minute au despărţit-o pe Borussia Monchengladbach de o victorie în faţa lui Leverkusen, vicecampioana ediţiei trecute. „Farmaciştii” au deschis scorul prin Reinartz în prima repriză, dar formaţia lui Lucien Favre a întors rezultatul după pauză, când Reus şi Herrmann au marcat în decurs de şapte minute. Deşi a evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Gonzalo Castro, Bayer a egalat în minutul 87, prin Schurrle.
 
În ciuda pasului greşit, Monchengladbach se află în continuare pe locul 2, cu un punct mai mult decât campioana Dortmund, care a deschis etapa vineri cu o victorie cu 2-0 pe terenul lui Werder Bremen, şi Stuttgart, învingătoare pe teren propriu cu Hoffenheim, scor 2-0.
 
Adversara Stelei din Europa League, Schalke 04, la care Marica nu a fost folosit, a pierdut acasă în faţa lui Kaiserslautern, scor 1-2, într-un meci cu două cartonaşe roşii, în timp ce Augsburg a bifat prima victorie din istoria sa în Bundesliga, 1-0 pe terenul lui Mainz.
 
Rezultate Bundesliga, etapa a 9-a: Werder Bremen - B. Dortmund 0-2, Bayern - Hertha 4-0, Mainz - Augsburg 0-1, B. Monchenglabach - Leverkusen 2-2, Stuttgart - Hoffenheim 2-0, Wolfsburg - Nurnberg 2-1, Schalke - Kaiserslautern 1-2
 
Clasament Bundesliga: 1.Bayern 22p, 2.B. Monchengladbach 17p, 3.B. Dortmund 16p, 4.Stuttgart 16p... 16.Freiburg 7p (8j), 17.Augsburg 7p, 18.Hamburg 4p (8j).
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close