Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cadoul perfect: Barcelona umileşte Real Madrid în ziua în care a împlinit 111 ani de la înfiinţare

Cadoul perfect: Barcelona umileşte Real Madrid în ziua în care a împlinit 111 ani de la înfiinţare

Cadoul perfect: Barcelona umileşte Real Madrid în ziua în care a împlinit 111 ani de la înfiinţare
30 Noi 2010   •   00:17

FC Barcelona a învins fără drept de apel Real Madrid în derby-ul campionatului spaniol de fotbal. Disputată luni, chiar de ziua clubului catalan, partida a fost câştigată cu 5-0 de gazde, care se pregătesc astfel pentru o fiesta aşa cum se cuvine, alături de majoritatea celor 98.000 de spectatori prezenţi la meci.

Real s-a prezentat slab la acest derby, programarea lui pentru luni parcă debusolându-i pe madrileni. Nu trecuseră nici 10 minute şi Xavi a deschis scorul, fiind urmat de Pedro Rodriguez cu o reuşită în minutul 18, care avea să stabilească scorul la pauză..

În repriza a doua, dominarea gazdelor a persistat şi Real a plecat capul la "dubla" lui David Villa, marcator în minutele 55 şi 58. Scorul final a fost stabilit de Jeffren Suarez în minutele de prelungiri, cu puţin timp înainte ca Sergio Ramos să facă seara madrilenilor şi mai ruşinoasă. În ultimul minut de joc, Lionel Messi a gonit spre poarta lui Real, pentru ca doi fundaşi ai lui Mourinho să nu încerce altceva decât să îi rupă picioarele. Carvalho l-a doborât pe argentinian, pentru ca Sergio Ramos să îl trimită pe Puyol la pământ în busculada ce a urmat şi să vadă cartonaşul roşu.

În urma acestei victorii, Barcelona a trecut pe primul loc în La Liga, având chiar şi un golaveraj superior rivalei ei.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Real Madrid La Liga
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close