Antena 3 Sport Fotbal extern CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Mesajul-surpriză al șefului UEFA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Mesajul-surpriză al șefului UEFA

16 Iul 2018   •   17:23
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Mesajul-surpriză al șefului UEFA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Preşedintele UEFA, slovenul Aleksander Ceferin, a asigurat la încheierea Mondialului din Rusia că "fotbalul european poate privi înapoi cu o imensă mândrie spre un turneu de mare succes", în care Franţa "a învins o Croaţie excelentă în finala emoţionantă" de la Moscova, relatează EFE.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 "Echipele europene au dominat într-o lună de neuitat în Rusia. Zece din cele paisprezece reprezentante ale sale au depăşit faza grupelor, şase au ajuns în sferturi de finală şi cele patru semifinaliste au fost din Europa", a afirmat Ceferin într-un articol postat pe site-ul UEFA.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Oficialul UEFA a felicitat federaţiile din Franţa şi Croaţia şi pe preşedinţii lor, Noel Le Graet, respectiv Davor Suker.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 "Ambele selecţionate şi multe milioane de fani care le-au urmărit parcursul se pot simţi mândre de contribuţia lor la un Mondial care va rămâne în inimile noastre", a spus Ceferin.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Slovenul a aminitit că "nu va trece mult timp până când echipele europene vor avea ocazia să-şi arate calităţile în noua Ligă a Naţiunilor şi în preliminariile EURO 2020, care sunt după colţ".

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Ceferin a mulţumit Rusiei pentru că şi-a asumat provocarea de a găzdui "unul din principalele evenimente sportive ale lumii".

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 "Mondialul a demonstrat cât de important este fotbalul echipelor naţionale în panorama generală a sportului", a mai afirmat el.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close