Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Căpitanul lui Flamengo, suspectat că şi-a ucis amanta, a fost suspendat de club

Căpitanul lui Flamengo, suspectat că şi-a ucis amanta, a fost suspendat de club

Căpitanul lui Flamengo, suspectat că şi-a ucis amanta, a fost suspendat de club
29 Iun 2010   •   22:32

Portarul şi căpitanul formaţiei Flamengo, Bruno Fernandes das Dores de Souza, a fost suspendat după ce poliţia braziliană a deschis o anchetă pentru a determina dacă şi-a asasinat fosta amantă. Este puţin probabil ca Bruno să reintre prea curând în programul de pregătire al echipei. Fosta amantă a jucătorului, cu care acesta are şi un copil de patru luni, a dispărut în urmă cu trei săptămâni.


Eliza Samudio, în vârstă de 25 de ani, lipseşte de trei săptămâni. Chiar înainte ca ea să dispară, ceruse un test de paternitate pentru copilul de patru luni. În aceste condiţii, mai ales că bebeluşul a fost ulterior găsit cu soţia fotbalistului, Bruno este principalul suspect al poliţiei.



Bruno a fost suspendat şi rămâne la dispoziţia departamentului juridic. Nu ştim când va reveni în echipă", s-a limitat să spună Patricia Amorim, directoarea clubului Flamengo, potrivit Mediafax.


Din câte se pare, comportamentul lui Bruno nu ar fi devenit unul violent din senin. Prietene ale tinerei dispărute spun că jucătorul a agresat-o în timpul sarcinii pentru a o determina să avorteze.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brazilia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close