Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Căpitanul naţionalei de tineret a Ucrainei a murit într-un accident de maşină

Căpitanul naţionalei de tineret a Ucrainei a murit într-un accident de maşină

Căpitanul naţionalei de tineret a Ucrainei a murit într-un accident de maşină
13 Dec 2008   •   17:42

Fundaşul formaţiei Dnepr Dneprpetrovsk şi căpitanul naţionalei Under-21 a Ucrainei, Maxim Paşaiev, a murit în urma unui accident de maşină, petrecut joi. Tânărul de 20 de ani a suferit o lovitură fatală în zona capului după ce a pierdut controlul maşinii sale pe un drum îngheţat şi a decedat vineri, fără să îşi mai fi căpătat conştiinţa.
Paşaiev era considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din Ucraina şi evoluase în peste 100 de meciuri internaţionale pentru ţara sa la nivel de juniori şi tineret. Şi-a câştigat locul de titular la Denpr pentru prima oară în acest sezon, după ce în 2007/2008 a afost împrumutat la FC Kryvbas Kryvyi Rih şi era pe punctul de a fi convocat şi la naţionala mare.
"Max era o persoană onestă şi de încredere, atât în sport, cât şi în viaţa de zi cu zi. Era un profesionist şi un jucător capabil să unească întreaga echipă. Nu din întâmplare colegii l-au ales să le fie căpitan. Pentru mine este o pierdere uriaşă şi de neînlocuit, din punct de vedere personal şi fotbalistic", a declarat Pavlo Iacovenko, selecţionerul echipei de tineret a Ucrainei.
Foto: Uefa.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close